Yhteystiedot ja asiointi

Voit valita sinulle parhaiten sopivan asiointitavan seuraavista palveluistamme:

eAsiointi on turvallinen ja nykyaikainen tapa ansiopäivärahahakemuksen ja sen liitteiden lähettämiseen, jäsentietojesi tarkistamiseen ja yhteystietojesi muutoksien päivittämiseen.

Sähköpostitse voit lähettää yleisluontoisia ansiopäivärahaa ja vuorottelukorvausta koskevia kysymyksiä osoitteeseen ansioturva (at) finka.fi
Jäsenasioissa, kuten liittymistä, jäsenmaksua tai jäsenyyden ehtoja koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen jasenyys (at) finka.fi

Huomaathan, että ylläolevat sähköpostiosoitteemme eivät ole suojatussa yhteydessä. Halutessasi käyttää suojattua yhteyttä, voit toimittaa kassalle hakemuksen ja siihen tarvittavat liitteet eAsioinnin kautta.

Puhelinpalvelumme on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 10:00 – 14:00. Palvelemme ensijaisesti etuuksia koskevissa asioissa numerossa 09 8689 400. Jos asiasi koskee jäsenmaksuja tai jäsenyysasioista, otathan yhteyttä ensisijaisesti kirjallisesti eAsioinnin kautta tai sähköpostitse.

Mahdollisista poikkeuksista puhelinpalvelussa tiedotamme etusivulla.

Asiointi toimistollamme on päättynyt torstaina 21.12.2017. Toimiston oven vieressä on postilaatikko, johon voit toimittaa kassalle tarkoitetut materiaalit.

 

Postiosoitteemme on
Työttömyyskassa Finka
Ratavartijankatu 2 B
00520 HELSINKI

 

Tietosuojaseloste, jäsenistön tietojen tallentamisesta ja käyttämisestä.