Edustajiston täydennysvaalit 2020

 

Työttömyyskassa Finka järjestää edustajiston täydennysvaalin. Edustajiston toimikausi on 2018–2021.

Suorajäsenten asiamiespiiristä puuttuu kaksi varsinaista ja kaksi henkilökohtaista varajäsentä. Täydennysvaalin tarkoituksena on valita nämä jäsenet. Vaalikelpoinen on jokainen kassan suorajäsen.

Äänestäjäksi ja ehdokkaaksi suorajäsenten asiamiespiiriin on voinut ilmoittautua ajalla 1.-20.2.2020. Äänestäjäksi ilmoittautuneille toimitetaan henkilökohtainen äänestyslinkki hänen ilmoittamaansa sähköpostiin 1.3.2020. Vaalien sähköinen äänestysaika on 1.3.2020 kello 0:00 – 15.3.2020 kello 24:00.

Vaalilautakunnan vahvistettua vaalituloksen, kassa lähettää edustajistoon valituille valtakirjan jäsenyydestä. Valittujen edustajien nimet julkaistaan kassan kotisivuilla maaliskuun loppuun mennessä.

 

Ehdolle on asettunut seuraavat kassan jäsenet:

Jouni Peltola, Helsinki

”Rahoituksen parissa työssä ja kriisinhallinta veteraani”

Ray Metsälä, Vantaa

”Olen toiminut järjestötoiminnassa yli kaksikymmentä vuotta. Monissa eri yhdistyksissä mm. puheenjohtajana ja sihteerinä. Järjestötoiminan kautta olen luonut hyvät vaikuttamis mahdollisuudet politisiin vaikuttajiin. Kuuluun vapaapalokuntaan. Toimin aktiivisena seurakunnaa vapaehtoistoiminassa. Olen Leijona. Varsinkin kesäisin olen innokas mökkeilijä ja metsänhoitaja. Mottoni on: ”Kaiken aina voi tehdä paremmin”. Työni on opettanut minua ratkomaan ongelma ja etsimään tietoja.”

Marko Hotanen, Muurame

”Kokemukseni ja työhistoriani kautta uskon olevani paras henkilö hoitamaan liittomme asioita. Olen ollut töissä sekä työntekijä että työnantaja puolella. Ikä viisikymmentä. Tunnen myös työnsaannin vaikeuden yli viisikymppisenä. En kannata ansiosidonnaisuuden leikkauksia enkä aktiivimallia. Puheet siitä että töitä vieroksutaan ovat täysin tuulesta temmattuja. Jokainen haluaa olla töissä ja selvitä omalla ansiotulollaan. Toivon että luotatte minuun ja ammattitaitooni viedä asiaamme eteenpäin.”

Sami Markus, Turku

”Turkulainen teatterityöläinen. Monipuolinen kokemus eri osa-alueilta. Harrastuksina musiikki, juokseminen ja ajattelu. ”

LIITY JÄSENEKSI E-ASIOINTI

Työttömyyskassa Finka
Ratavartijankatu 2 B, 00520 Helsinki

Puhelinpalvelu:
09 8689 400

Etuuksiin liittyvät kysymykset:
ansioturva@finka.fi

Jäsenyyteen liittyvät kysymykset:
jasenyys@finka.fi